top of page
Search
  • Writer's pictureChristos Arfanis

Έλενα Θωμοπούλου - Συνέντευξη


Το Three Pixels Lab έχει την τιμή να σας παρουσιάσει μια συνέντευξη με την Έλενα Θωμοπούλου!


Η Θωμοπούλου είναι Ελληνίδα βραβευμένη ηθοποιός γεννημένη στην Αθήνα. Σπούδασε Communications στο American CollegeofGreece. Έπειτα, μετακόμισε στο Λονδίνο για να συνεχίσει τις σπουδές της στο London School Of Dramatic Art, παρακολουθώντας μαθήματα χορού στο Northern SchoolOfContemporary Dance και μαθήματα σκηνοθεσίας στο London Film Academy. Ενδεικτικά, συμμετείχε ως ηθοποιός στις τηλεοπτικές σειρές Εθνική Ελλάδος (Δημιουργός: Γιώργος Καπουτζίδης) και Όσο έχω εσένα (Δημιουργός: Ρένα Ρίγγα )και στις ταινίες μεγάλου μήκους Το Κάλεσμα (Σκηνοθεσία Γιάννης Στραβόλαιμος) και Η Δουλειά της (Σκηνοθεσία: Νίκος Χαραλαμπόπουλος).

Three Pixels Lab/Χρήστος Αρφάνης: Κέρδισες το βραβείο Best Actress στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Las Vegas, ανάμεσα σε χιλιάδες υποψηφιότητες, για την συμμετοχή σου στη Ταινία του Γιάννη Στραβόλαιμου Το Δείπνο του Βοσκού. Εκεί σε βλέπουμε στο πλευρό του Τεό Θεοδωρίδη (που συμμετείχε στη ταινία Mary Magdalene με τον Joaquin Phoenix) και του Κωστή Σαββιδάκη (Άγριες Μέλισσες). Τι θα ήθελες να μας πεις για αυτή τη βράβευση;


Έλενα Θωμοπούλου: Με γεμίζει ευγνωμοσύνη αυτό το διεθνές βραβείο, για να συνεχίσω να διακινώ ενσυναίσθηση, φως και αγάπη μέσα από την τέχνη. Θαυμάζω τον Κωστή και τον Τεό, είναι και οι δύο πολύ ταλαντούχοι ηθοποιοί και πάνω από όλα υπέροχοι άνθρωποι. Όμως η ταινία είναι ομαδική δουλειά γι’αυτό και αυτό το βραβείο ανήκει σε όλους τους συντελεστές της ταινίας. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τον εξαιρετικό άνθρωπο και σκηνοθέτη Γιάννη Στραβόλαιμο που με εμπιστεύτηκε και μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι υποψήφια.


Three Pixels Lab/Χρήστος Αρφάνης: Ακόμα, προτάθηκες να συμμετέχεις σε μια μεγάλη παραγωγή για το Netflix .

Έλενα Θωμοπούλου: Αισθάνομαι όμορφα που συνεργάζομαι με ατζέντη στο εξωτερικό γιατί μου δημιουργεί ευκαιρίες ώστε να έχω οντισιόν για πολύ μεγάλες παραγωγές όπως του Netflix και του Amazon. Εύχομαι σύντομα να κλείσω μια τέτοια συνεργασία.


Three Pixels Lab/Χρήστος Αρφάνης: Θα θέλαμε να μας μιλήσεις και για την ξεχωριστή ταινία που συμμετείχες επίσης, το The Force.


Έλενα Θωμοπούλου: Το The Force είναι μια ταινία άμεσα συσχετιζόμενη με τον διαλογισμό, είναι η αφήγηση ενός αγγλικού ποιήματος που έχει γραφτεί από τον Χάρη Καναβό. Είναι ένα ταξίδι αφύπνισης και προσωπικής αυτοβελτίωσης. Μια βουτιά στην ύπαρξη με την σκηνοθετική ματιά του Γιάννη Κάσση και την μουσική του Χρήστου Χατζηνάσιου. Η χαλαρωτική ατμόσφαιρα που δημιουργεί είναι μια έμπνευση του να ζούμε την κάθε στιγμή στο παρόν, να έρθουμε κοντά στην φύση και να αποδεχτούμε τον εαυτό μας χωρίς να είμαστε τέλειοι.


Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ από καρδιάς για τον χρόνο σου Έλενα Θωμοπούλου και ευχόμαστε μόνο επιτυχίες!


Πηγή: Three Pixels Lab



15 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page